Building Human Energy past heel goed bij De Groot & Visser. Het bedrijf bouwt gevels, vóór mensen en mét mensen. ‘We hechten veel waarde aan kwaliteit van zowel onze gevels als van het leef- en werkklimaat van de mensen achter deze gevels. Ook zeker aan kwaliteit van leven! Daarom is De Groot & Visser een passende sponsor!

Building
Wij bouwen gevels en relaties. Door kennis te delen met onze bouwpartners. Wij bouwen aan de toekomst. Met innovaties die de energieprestaties, levensduur en herbruikbaarheid van gebouwen verbeteren.

Human
Wij bouwen voor mensen. Hierbij houden we rekening met de mensen van nu en van de toekomst. En we bouwen mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme.

Energy
Wij zijn een bedrijf dat bruist van positieve energie. Die energie halen we uit onze missie: met duurzame gevels bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met onze bouwpartners ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren om dit waar te maken. Deze successen geven ons de energie voor de volgende innoverende stap. Dat houdt ons in beweging.