Alle teamleden van team Rivas Roparun kunnen zaterdag 3 juni uitgerust aan de start verschijnen. Dankzij onze sponsor TecLine is er een overnachting geregeld in een hotel in de buurt van de start van de Roparun. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!
Alle teamleden reizen vrijdag 2 juni af naar de Franse hoofdstad waar een dag later de Roparun begint. Het team hoopt maandag 5 juni over de finish te komen op de Coolsingel in Rotterdam.

Op de website van TecLine is dit bericht te lezen:

Trotse sponsor Rivas RoParun 2017
Op 3, 4 en 5 juni 2017 neemt een team van Rivas Zorggroep deel aan de RoParun. De alom bekende estafette van Parijs naar Rotterdam zal door een team van de Rivas Zorggroep worden gefietst en gelopen om geld in te zamelen voor mensen met kanker.
Al vele jaren ondersteund TecLine doelen die wezenlijk iets bijdragen. In binnen en buitenland. De specialisten van TecLine worden in binnen- en buitenland te werk gesteld op uitdagende technische projecten. Specifiek voor de RoParun zullen wij onze kennis en ervaring in het vinden van het juiste onderkomen gaan inzetten om de 28 helden van de Rivas Zorggroep te faciliteren.
In december 2016 is ons team van de afdeling Matching en Logistiek druk bezig geweest met het opvragen en nabellen van offertes van verschillende onderkomens voor alle deelnemers, begeleidende staf en materiaal. Dit heeft vorige week ertoe geleid dat wij een fantastische plek hebben gevonden in buurt van luchthaven Le Bourget, waar de run zal starten.
Wij wensen alle helden die deelnemen aan dit enorme evenement al vast ontzettend veel succes met de voorbereidingen!