Fotoalbum - Roparun 2018

Finish Rotterdam

Finish Rotterdam

De laatste kilometers werden we onderweg aangemoedigd door zoveel mensen. Hartverwarmend! De finish was in zicht en dat gaf ons extra energie. We zijn allemaal ontzettend trots dat we dit met elkaar hebben bereikt!

Basiskamp

Basiskamp

En als de lopers en fietsers onderweg waren, verhuisde de leden van ons basiskamp alle tenten en bedden. Op de volgende plek werd dit weer opgebouwd en konden de lopers en fietsers rekenen op een heerlijke maaltijd en een paar rust op een veldbed.

Onderweg

Onderweg

Ons team was dag en nacht onderweg. We liepen door verlaten velden, maar ook door dorpen waar de inwoners ons aanmoedigden.

Start in Parijs

Start in Parijs

Eindelijk stonden we aan de start van onze Roparun. Het was een bijzonder feest waarbij onze loper Lodewijk op een frisse douche kon rekenen.

Uitzwaaien door collega’s Rivas

Uitzwaaien door collega’s Rivas

Vrijdagmorgen zijn we na een toespraak van Kees Heijblom (lid van Raad van Bestuur) uitgezwaaid door onze collega’s.

Mini-Roparun

Mini-Roparun

Zaterdag 21 april hielden we een mini-Roparun: beide lopers groepen liepen twee keer 40 kilometer. Tijdens de pauze en na afloop stond het basiskamp klaar en was door de koks een heerlijke maaltijd voorbereid.

Dichterbij de Roparun

Dichterbij de Roparun

In maart vond onze eerste teamtraining plaats. In totaal legden de beide groepen uit ons team 60 kilometer af. De route liep door de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden heen.

Smakelijke Roparun-diner

Smakelijke Roparun-diner

Onze gasten genoten van het Roparun-diner op donderdag 22 februari. Alle teamleider droegen hun steentje bij. Hiermee ‘verdienden’ we maar liefst € 1100,-.