Fotoalbum - Roparun 2017

Maandag

Maandag

Onze toppers van basiskamp

Onze toppers van basiskamp

Dankzij onze toppers van het basiskamp konden de lopers en fietsers na hun etappe eten en slapen. Deze ondersteuning is tijdens de Roparun onmisbaar!

Route naar Rotterdam

Route naar Rotterdam

Op weg naar Rotterdam door een zonnig Hoeksche Waard.

Zondagmiddag

Zondagmiddag

Team 2 liep zondagmiddag door het zonnige glooiende landschap van België.

Zaterdagnacht

Zaterdagnacht

Helaas hadden we zaterdagavond te maken met een flinke regenbui, maar in de loop van de avond werd het weer droog en kon tot aan zonsopkomst met droog weer worden gelopen.

Zaterdag

Zaterdag

Na de feestelijke start hebben we de eerste dag al heel wat kilometers gelopen: door de buitenwijken van Parijs, glooiende landschappen tot stijle beklimmingen.

Vertrek vanaf Rivas

Vertrek vanaf Rivas

Vrijdagmiddag vertrokken we vanaf Rivas. We werden uitgezwaaid door veel collega’s nadat Arnoud de Leeuw namens de medische staf van het Beatrixziekenhuis een cheque van € 1000,- overhandigde.

Sponsoren

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren is het voor ons mogelijk om morgen richting Parijs te vertrekken om daar zaterdag aan de start van de Roparun te staan.

Teamtraining 6 mei

Teamtraining 6 mei

Tijdens de laatste teamtraining op zaterdag 6 mei hebben we een mini-Roparun gehouden. ’s Morgens en ’s middags legden de lopers een afstand van 40 km af en tijdens de pauze kon iedereen in het speciaal ingerichte basiskamp genieten van een lunch in de zon.

Eerste teamtraining

Eerste teamtraining

We hebben met elkaar zaterdag 4 maart een kleine Roparun getraind. De twee teams hebben allebei 60 kilometer afgelegd waarbij steeds werd gewisseld en de fietsers meegingen voor de begeleiding. De route liep vanuit Gorinchem, de brug over naar de Werkendamse Biesbosch.

Tweede training lopers

Tweede training lopers

De lopers en de fietsers hebben in januari weer samen getraind. Zij hebben een mooie route gelopen door en rond Gorinchem. Ze zijn zelfs over de Merwedebrug gegaan. Onderweg konden de lopers en fietsers rekenen op een stop met warme drankjes. Het koude weer maakte het er niet gemakkelijk op, maar ze waren na afloop allemaal erg tevreden over hoe het was gegaan.
Wil je ‘live’ meelopen? Bekijk dan de film over deze training: https://youtu.be/PelPr3c_umk

Eerste training lopers

Eerste training lopers

Onze lopers trainden begin november voor het eerst samen. Zij trotseerden de vrieskou en liepen hun eerste kilometers samen door Gorinchem.